Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 795g1013kcal171.5g0g35.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 23g16kcal0.3g2.6g0.3g0.9g
Mustapippuri 5.8g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Curryjauhe (-), annos 5g3.5g11kcal0.4g1.8g0.4g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g23g81kcal2.3g17.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g2276kcal350.2g48.8g74.6g5.6g
Valittu annoskoko910g1138kcal175.1g24.4g37.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna455g569kcal87.6g12.2g18.7g1.4g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286