Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Juuriselleri 100g32kcal1.3g4.6g0.2g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl200g60kcal9.2g3.8g0.6g3.2g
Sipuli (käsittelemätön)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)300g700kcal33.9g1.5g58.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g560kcal38g0g44g0g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g3695kcal188.8g206.6g215.2g61g
Valittu annoskoko1755g1848kcal94.4g103.3g107.6g30.5g
Annoskoko puolitettuna878g924kcal47.2g51.7g53.8g15.3g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566