Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)564g626kcal129.7g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Aurajuusto94g320kcal18.8g0g27.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%251g401kcal6.8g6.8g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2976kcal313.8g24.2g177.8g3.4g
Valittu annoskoko1020g1488kcal156.9g12.1g88.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna510g744kcal78.5g6.1g44.5g0.9g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666