Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)677g751kcal155.6g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Aurajuusto113g383kcal22.6g0g32.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%301g481kcal8.1g8.1g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g3571kcal376.6g29g213g4g
Valittu annoskoko1224g1785kcal188.3g14.5g106.5g2g
Annoskoko puolitettuna612g893kcal94.2g7.3g53.3g1g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666