Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)789g876kcal181.6g0g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Aurajuusto132g447kcal26.3g0g38.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%351g561kcal9.5g9.5g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g4166kcal439.4g33.8g248.8g4.6g
Valittu annoskoko1428g2083kcal219.7g16.9g124.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna714g1042kcal109.9g8.5g62.2g1.2g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666