Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)902g1002kcal207.5g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Aurajuusto150g511kcal30.1g0g43.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%401g642kcal10.8g10.8g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g4761kcal502g38.6g284g5.6g
Valittu annoskoko1632g2381kcal251g19.3g142g2.8g
Annoskoko puolitettuna816g1190kcal125.5g9.7g71g1.4g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666