Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1015g1127kcal233.4g0g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Aurajuusto169g575kcal33.8g0g49.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%451g722kcal12.2g12.2g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g5356kcal564.6g43.6g320.2g6.2g
Valittu annoskoko1836g2678kcal282.3g21.8g160.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna918g1339kcal141.2g10.9g80.1g1.6g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666