Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)113g125kcal25.9g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Aurajuusto19g64kcal3.8g0g5.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g595kcal62.8g5g35.6g0.6g
Valittu annoskoko204g298kcal31.4g2.5g17.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna102g149kcal15.7g1.3g8.9g0.2g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666