Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1128g1252kcal259.4g0g22.6g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Aurajuusto188g639kcal37.6g0g54.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%501g802kcal13.5g13.5g75.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g5951kcal627.4g48.2g355.8g6.8g
Valittu annoskoko2040g2976kcal313.7g24.1g177.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna1020g1488kcal156.9g12.1g89g1.7g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666