Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)226g250kcal51.9g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Aurajuusto38g128kcal7.5g0g10.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1190kcal125.6g9.6g71g1.2g
Valittu annoskoko408g595kcal62.8g4.8g35.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna204g298kcal31.4g2.4g17.8g0.3g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666