Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)338g376kcal77.8g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Aurajuusto56g192kcal11.3g0g16.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g241kcal4.1g4.1g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1785kcal188.2g14.6g106.8g2.2g
Valittu annoskoko612g893kcal94.1g7.3g53.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna306g446kcal47.1g3.7g26.7g0.6g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666