Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)451g501kcal103.8g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Aurajuusto75g256kcal15g0g21.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%201g321kcal5.4g5.4g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g2380kcal251g19.4g142.2g2.8g
Valittu annoskoko816g1190kcal125.5g9.7g71.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna408g595kcal62.8g4.9g35.6g0.7g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666