Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka338g1182kcal43.9g229.7g1.4g12.8g
Ruisjauho Pirkka100g305kcal9.7g61.1g2g15g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)250g75kcal2.5g10g1g0.5g
Kebablastu 300g, pouttu188g469kcal28.1g9.4g35.7g1.9g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g175g105kcal0.7g26.3g0.2g2.5g
Pizzajuusto, valio94g319kcal23.5g0g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2830g5133kcal216.8g673g154.4g65.4g
Valittu annoskoko1415g2567kcal108.4g336.5g77.2g32.7g
Annoskoko puolitettuna708g1283kcal54.2g168.3g38.6g16.4g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029