Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka405g1419kcal52.7g275.6g1.6g15.4g
Ruisjauho Pirkka120g366kcal11.7g73.3g2.4g18g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)300g90kcal3g12g1.2g0.6g
Kebablastu 300g, pouttu225g563kcal33.8g11.3g42.8g2.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g210g126kcal0.8g31.5g0.2g2.9g
Pizzajuusto, valio113g383kcal28.1g0g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3396g6160kcal260.2g807.4g185g78.4g
Valittu annoskoko1698g3080kcal130.1g403.7g92.5g39.2g
Annoskoko puolitettuna849g1540kcal65.1g201.9g46.3g19.6g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029