Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka473g1655kcal61.5g321.6g1.9g18g
Ruisjauho Pirkka140g427kcal13.6g85.5g2.8g21g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)350g105kcal3.5g14g1.4g0.7g
Kebablastu 300g, pouttu263g657kcal39.4g13.1g49.9g2.6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g245g147kcal1g36.8g0.2g3.4g
Pizzajuusto, valio131g447kcal32.8g0g34.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3962g7186kcal303.6g942g215.8g91.4g
Valittu annoskoko1981g3593kcal151.8g471g107.9g45.7g
Annoskoko puolitettuna991g1797kcal75.9g235.5g54g22.9g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029