Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka608g2128kcal79g413.5g2.4g23.1g
Ruisjauho Pirkka180g550kcal17.5g109.9g3.6g27g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)450g135kcal4.5g18g1.8g0.9g
Kebablastu 300g, pouttu338g845kcal50.7g16.9g64.2g3.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g315g189kcal1.3g47.3g0.3g4.4g
Pizzajuusto, valio169g574kcal42.2g0g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5094g9240kcal390.4g1211.2g277.4g117.6g
Valittu annoskoko2547g4620kcal195.2g605.6g138.7g58.8g
Annoskoko puolitettuna1274g2310kcal97.6g302.8g69.4g29.4g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029