Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka68g237kcal8.8g45.9g0.3g2.6g
Ruisjauho Pirkka20g61kcal1.9g12.2g0.4g3g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)50g15kcal0.5g2g0.2g0.1g
Kebablastu 300g, pouttu38g94kcal5.6g1.9g7.1g0.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g35g21kcal0.1g5.3g0g0.5g
Pizzajuusto, valio19g64kcal4.7g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g1027kcal43.2g134.6g30.8g13.2g
Valittu annoskoko283g513kcal21.6g67.3g15.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna142g257kcal10.8g33.7g7.7g3.3g
Arvot/100g100g181kcal7.6g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029