Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka676g2365kcal87.8g459.4g2.7g25.7g
Ruisjauho Pirkka200g611kcal19.4g122.1g4g30g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)500g150kcal5g20g2g1g
Kebablastu 300g, pouttu375g938kcal56.3g18.8g71.3g3.8g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g350g210kcal1.4g52.5g0.4g4.9g
Pizzajuusto, valio188g638kcal46.9g0g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5660g10266kcal433.6g1345.6g308.4g130.8g
Valittu annoskoko2830g5133kcal216.8g672.8g154.2g65.4g
Annoskoko puolitettuna1415g2567kcal108.4g336.4g77.1g32.7g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029