Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka135g473kcal17.6g91.8g0.5g5.1g
Ruisjauho Pirkka40g122kcal3.9g24.4g0.8g6g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)100g30kcal1g4g0.4g0.2g
Kebablastu 300g, pouttu75g188kcal11.3g3.8g14.3g0.8g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g70g42kcal0.3g10.5g0.1g1g
Pizzajuusto, valio38g128kcal9.4g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1131g2051kcal87g269g61.8g26.2g
Valittu annoskoko566g1026kcal43.5g134.5g30.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna283g513kcal21.8g67.3g15.5g6.6g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029