Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka203g709kcal26.3g137.8g0.8g7.7g
Ruisjauho Pirkka60g183kcal5.8g36.6g1.2g9g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g4.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)150g45kcal1.5g6g0.6g0.3g
Kebablastu 300g, pouttu113g282kcal16.9g5.6g21.4g1.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g105g63kcal0.4g15.8g0.1g1.5g
Pizzajuusto, valio56g191kcal14.1g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1698g3080kcal130g403.6g92.4g39.2g
Valittu annoskoko849g1540kcal65g201.8g46.2g19.6g
Annoskoko puolitettuna425g770kcal32.5g100.9g23.1g9.8g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029