Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanamunakastike

(kopioitu kokikotista)

Keitä kanamunat koviksi.

Jäähdytä, kuori ja pilko.

(pilkkominen käy kätevästi munaleikkurilla - ristiin pilkkoen, ensin siivuiksi ja sitten vielä poikittain)

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

(älä polta kattilan pohjaan)

Sitten pikku hiljaa lisää maitojuomaa / maitoa sekaan kokoajan hyvin sekoittaen.

Nestettä maun mukaan, toiset tykkää paksummasta ja toiset hieman ohuemmasta.

Itse laitoin noin 0,5 litraa ja oli aika tanakkaa.

Mausta.

Lisää pilkottut kanamunat.

Anna kastikkeen hiljalleen pulputa noin 5 min.

Tarjoa esim.

keitetyn perunan ja raikkaan salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Tatch
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)45g324kcal0.4g0.4g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g300g426kcal37.5g0.9g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1706kcal82g44.6g134.6g2.2g
Valittu annoskoko375g853kcal41g22.3g67.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna188g427kcal20.5g11.2g33.7g0.6g
Arvot/100g100g227kcal10.9g5.9g17.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398116