Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)240g264kcal55.2g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g327g1079kcal52.3g202.7g6.5g19.6g
Arkirae (Valio), annos 100g130g91kcal15.6g4.6g1.3g0g
Ketsuppi 50g46kcal0.6g9.6g0.2g0.6g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)150g39kcal5g4.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g3381kcal286.4g449g43.6g42.2g
Valittu annoskoko1062g1691kcal143.2g224.5g21.8g21.1g
Annoskoko puolitettuna531g845kcal71.6g112.3g10.9g10.6g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441