Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g150g150kcal19.5g1.5g7.5g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen, kuorittu 100g45kcal0.2g9.4g0.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g125g150kcal2.9g6g12.5g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g50g40kcal3g3.3g7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 50g10kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1122g880kcal52.8g46.2g62.8g6.4g
Valittu annoskoko561g440kcal26.4g23.1g31.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna281g220kcal13.2g11.6g15.7g1.6g
Arvot/100g100g78kcal4.7g4.1g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399228