Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 165g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Poronliha, paistettu 450g900kcal111.6g0g50.6g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g500g200kcal5g40.5g1.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5296g2375kcal236.6g102.8g109.8g9.2g
Valittu annoskoko2648g1188kcal118.3g51.4g54.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna1324g594kcal59.2g25.7g27.5g2.3g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305