Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 333g270kcal5.2g56.1g0.2g10g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK267g453kcal40g6.4g29.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Paprika vihreä 67g14kcal0.6g1.7g0.2g1.3g
Omena, keskikokoinen 200g133g45kcal0.3g9.5g0.4g2.4g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g47g35kcal2.1g6g0.1g0g
Kesäkurpitsa333g57kcal1.3g8.3g2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g1980kcal105.4g211.2g71.4g34.6g
Valittu annoskoko1980g990kcal52.7g105.6g35.7g17.3g
Annoskoko puolitettuna990g495kcal26.4g52.8g17.9g8.7g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564