Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 416g337kcal6.5g70.1g0.2g12.5g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK333g566kcal50g8g36.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Paprika vihreä 83g18kcal0.8g2.1g0.2g1.6g
Omena, keskikokoinen 200g167g57kcal0.3g11.8g0.5g3g
Kasvisliemikuutio 18g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g58g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Kesäkurpitsa416g71kcal1.7g10.4g2.5g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4950g2474kcal131.6g263.8g89g43.2g
Valittu annoskoko2475g1237kcal65.8g131.9g44.5g21.6g
Annoskoko puolitettuna1238g619kcal32.9g66g22.3g10.8g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564