Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 583g472kcal9.2g98.1g0.3g17.5g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK466g793kcal70g11.2g51.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.1g27.3g0.2g1.9g
Paprika vihreä 117g25kcal1.1g2.9g0.3g2.2g
Omena, keskikokoinen 200g233g79kcal0.5g16.6g0.7g4.2g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Vesi1166g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g82g60kcal3.7g10.5g0.2g0g
Kesäkurpitsa583g99kcal2.3g14.6g3.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6930g3464kcal184.6g369.4g125g60.6g
Valittu annoskoko3465g1732kcal92.3g184.7g62.5g30.3g
Annoskoko puolitettuna1733g866kcal46.2g92.4g31.3g15.2g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564