Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 750g607kcal11.8g126.1g0.4g22.5g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK600g1019kcal89.9g14.4g66g0g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4g35.1g0.3g2.4g
Paprika vihreä 150g32kcal1.4g3.7g0.4g2.8g
Omena, keskikokoinen 200g300g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.7g0.5g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.5g0.2g0g
Kesäkurpitsa750g127kcal3g18.7g4.5g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8910g4454kcal237g474.6g160.8g77.6g
Valittu annoskoko4455g2227kcal118.5g237.3g80.4g38.8g
Annoskoko puolitettuna2228g1114kcal59.3g118.7g40.2g19.4g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564