Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 833g674kcal13.1g140.2g0.4g25g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK666g1133kcal99.9g16g73.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Paprika vihreä 167g35kcal1.6g4.2g0.5g3.2g
Omena, keskikokoinen 200g333g113kcal0.7g23.7g1g6g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g4.9g8.6g0.6g
Vesi1666g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g117g86kcal5.2g15g0.2g0g
Kesäkurpitsa833g142kcal3.3g20.8g5g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9900g4949kcal263.6g527.6g178.6g86.6g
Valittu annoskoko4950g2475kcal131.8g263.8g89.3g43.3g
Annoskoko puolitettuna2475g1237kcal65.9g131.9g44.7g21.7g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564