Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1000g809kcal15.7g168.3g0.5g30g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK800g1360kcal120g19.2g88g0g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Paprika vihreä 200g43kcal1.9g5g0.6g3.8g
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11888g5943kcal316.6g633.4g214.6g103.8g
Valittu annoskoko5944g2972kcal158.3g316.7g107.3g51.9g
Annoskoko puolitettuna2972g1486kcal79.2g158.4g53.7g26g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564