Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale170g544kcal20.4g0g51g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Suolasienet (rouskuja)250g50kcal4g12.5g1.3g0g
Tomaattimurska, 1 prk800g214kcal4.8g42.4g1.6g11.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g10g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Basilika, kuivattu 10g25kcal1.4g2g0.4g4.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g3126kcal76.4g150g249.6g37.8g
Valittu annoskoko1652g1563kcal38.2g75g124.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna826g781kcal19.1g37.5g62.4g9.5g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943