Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali459g97kcal5.5g15.6g0.9g9.6g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.9g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g438g1182kcal74.4g0g96.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g4048kcal203g51.2g333.2g22.4g
Valittu annoskoko1460g2024kcal101.5g25.6g166.6g11.2g
Annoskoko puolitettuna730g1012kcal50.8g12.8g83.3g5.6g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459