Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali550g116kcal6.6g18.7g1.1g11.6g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g496kcal3g4.5g52.5g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.3g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g525g1419kcal89.3g0g115.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g4858kcal244g61.6g399.8g27g
Valittu annoskoko1752g2429kcal122g30.8g199.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna876g1215kcal61g15.4g100g6.8g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459