Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali642g135kcal7.7g21.8g1.3g13.5g
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.3g61.3g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g27kcal0.9g1.7g1.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g613g1655kcal104.2g0g134.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g5668kcal284.6g71.8g466.6g31.4g
Valittu annoskoko2044g2834kcal142.3g35.9g233.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna1022g1417kcal71.2g18g116.7g7.9g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459