Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali734g155kcal8.8g24.9g1.5g15.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g661kcal4g6g70.1g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g701g1892kcal119.1g0g154.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g6477kcal325.2g82g533.4g36.2g
Valittu annoskoko2336g3239kcal162.6g41g266.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna1168g1619kcal81.3g20.5g133.4g9.1g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459