Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali825g174kcal9.9g28.1g1.7g17.3g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)12g35kcal1.2g2.2g2.4g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g788g2128kcal134g0g173.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g7287kcal366g92.2g600g40.6g
Valittu annoskoko2628g3644kcal183g46.1g300g20.3g
Annoskoko puolitettuna1314g1822kcal91.5g23.1g150g10.2g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459