Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali92g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g88g237kcal14.9g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g810kcal40.4g10.2g66.8g4.4g
Valittu annoskoko292g405kcal20.2g5.1g33.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna146g203kcal10.1g2.6g16.7g1.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459