Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali275g58kcal3.3g9.4g0.6g5.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g263g709kcal44.7g0g57.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g2429kcal122g30.8g200.2g13.6g
Valittu annoskoko876g1215kcal61g15.4g100.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna438g607kcal30.5g7.7g50.1g3.4g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459