Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 500g764kcal96.5g0g42g0g
Paprika keltainen 300g90kcal2.8g15.3g0.6g6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)200g70kcal3.2g13.8g0.2g2.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2g18kcal0g0g2g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 100g19kcal0.3g1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g230g198kcal11.5g36.8g0.7g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2934g2420kcal234.4g151.8g91.6g55.6g
Valittu annoskoko1467g1210kcal117.2g75.9g45.8g27.8g
Annoskoko puolitettuna734g605kcal58.6g38g22.9g13.9g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754