Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 300g962kcal80.4g0g71.9g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g563g282kcal7.9g61.9g1.1g7.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g2941kcal202.4g127.2g182.2g14.6g
Valittu annoskoko2070g1471kcal101.2g63.6g91.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna1035g735kcal50.6g31.8g45.6g3.7g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901