Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1283kcal107.2g0g95.8g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g751g375kcal10.5g82.6g1.5g9.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g3922kcal270g169.8g242.8g19.6g
Valittu annoskoko2760g1961kcal135g84.9g121.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna1380g981kcal67.5g42.5g60.7g4.9g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901