Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 500g1604kcal133.9g0g119.8g0g
Vesi1876g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi41g116kcal3.7g2.9g9.5g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g938g469kcal13.1g103.2g1.9g12.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6900g4902kcal337g212.2g303.6g24.4g
Valittu annoskoko3450g2451kcal168.5g106.1g151.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna1725g1226kcal84.3g53.1g75.9g6.1g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901