Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 600g1925kcal160.7g0g143.7g0g
Vesi2252g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g1126g563kcal15.8g123.8g2.3g14.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g315kcal21.4g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g5883kcal404.8g254.6g364.4g29.2g
Valittu annoskoko4140g2941kcal202.4g127.3g182.2g14.6g
Annoskoko puolitettuna2070g1471kcal101.2g63.7g91.1g7.3g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901