Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 701g2245kcal187.5g0g167.7g0g
Vesi2627g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi58g162kcal5.2g4g13.3g0.1g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g1314g657kcal18.4g144.5g2.6g17.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g131g368kcal25g0g28.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9660g6863kcal472.2g297g425g34.4g
Valittu annoskoko4830g3432kcal236.1g148.5g212.5g17.2g
Annoskoko puolitettuna2415g1716kcal118.1g74.3g106.3g8.6g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901