Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g1500g750kcal21g165g3g19.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11032g7838kcal539.2g339.2g485.4g39.2g
Valittu annoskoko5516g3919kcal269.6g169.6g242.7g19.6g
Annoskoko puolitettuna2758g1960kcal134.8g84.8g121.4g9.8g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901