Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 801g2566kcal214.3g0g191.7g0g
Vesi3002g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g1501g751kcal21g165.1g3g19.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g7843kcal539.4g339.4g485.8g39.2g
Valittu annoskoko5520g3922kcal269.7g169.7g242.9g19.6g
Annoskoko puolitettuna2760g1961kcal134.9g84.9g121.5g9.8g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901