Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 901g2887kcal241.1g0g215.6g0g
Vesi3377g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi74g208kcal6.7g5.2g17.1g0.1g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g1689g844kcal23.6g185.8g3.4g22g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g169g473kcal32.1g0.1g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g8824kcal607g382.2g546.6g44.2g
Valittu annoskoko6210g4412kcal303.5g191.1g273.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna3105g2206kcal151.8g95.6g136.7g11.1g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901