Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g24g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g188g94kcal2.6g20.6g0.4g2.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g980kcal67.4g42.4g60.8g4.8g
Valittu annoskoko690g490kcal33.7g21.2g30.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna345g245kcal16.9g10.6g15.2g1.2g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901