Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras90g315kcal12.2g59g2.6g5.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 145g207kcal18.1g0.4g14.9g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g375g94kcal12.4g10.9g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90g25kcal1g4.3g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2442g2901kcal260.2g155.6g136g18.4g
Valittu annoskoko1221g1451kcal130.1g77.8g68g9.2g
Annoskoko puolitettuna611g725kcal65.1g38.9g34g4.6g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042