Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras120g420kcal16.2g78.7g3.5g7.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kananmuna kuoreton 193g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g500g125kcal16.5g14.5g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g120g34kcal1.3g5.8g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3256g3868kcal346.6g207.6g181.4g24.6g
Valittu annoskoko1628g1934kcal173.3g103.8g90.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna814g967kcal86.7g51.9g45.4g6.2g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042